Інтернет-банкінг: створений для сучасних людей

Информация
Інтернет-банкінг: створений для сучасних людей

17.12.2014

Світ змінюється стрімкими темпами, і що дуже важливо - клієнтські очікування ростуть не повільніше. На наш час Інтернет-банкінг є одним з найпоширеніших інструментів в банківській сфері. Варто зауважити, що саме зараз Інтернет-банкінг почав розвиватися в Україні стрімкими темпами.

 

Можливо, ви запитаєте: звідки такий попит? Відповідь проста: Інтернет-банкінг дозволяє більш швидко і зручно проводити операції, ніж морально застаріла модель - проведення операцій через каси. І щоб пережити такі зміни, банкам необхідно постійно вносити інноваційні рішення, адже просто пропонувати вигідні пропозиції буде недостатньо.

 

Інтернет-банкінг надає своїм клієнтам можливість переглядати всю інформацію по рахунках в режимі «24 години на добу». Окрім перегляду, є можливість проведення операцій з грошовими коштами в будь-який час. Такий підхід є по-справжньому продуктивним, ефективним і дуже зручним. Тепер багатьом клієнтам не потрібно буде стояти у великих чергах, щоб заплатити по кредиту, відкрити депозит або просто переказати кошти на інший рахунок.

 

Варто зауважити, що раніше через Інтернет-банкінг можна було просто оплатити комунальні послуги, перевести гроші на інший рахунок або поповнити мобільний. На даний момент рівень можливостей значно розширився. Так, у «Дельта Банку» (власник Микола Лагун) при відкритті онлайн-депозиту підвищується процентна ставка, а оплата кредиту відбувається без утримання комісії. Інтернет-банкінг від «Дельта Банку» називається myDELTA, і він дозволяє не тільки управляти своїми рахунками цілодобово, але і переглядати виписки по картах - скільки і куди було витрачено грошей за певний період/місяць.

 

Станом на жовтень 2014 кількість користувачів системи myDELTA становило 834 тис. чоловік. Варто зауважити, що серед українців найбільш поширеною операцією є переказ грошових коштів на інші карти - 33,5%; оплата рахунків і послуг має 29%, а оплата мобільного рахунку - 25%. Виходячи з цього, можна зробити простий висновок - фінансова грамотність українців активно розвивається.

На даний момент через myDELTA можна проводити платежі без комісії сумою до 3 тис. гривень, а якщо проводити платіж на договірній основі, то можна проводити платіж на будь-яку суму без стягнення комісії. Такий підхід дозволив збільшити не тільки загальну кількість операцій по картах, але й збільшити загальну кількість користувачів системи.

Зручність, функціонал і безпека - це Інтернет-банкінг myDELTA!

 






Как продать или купить бизнес

Эксклюзивная книга