Описание франшизы: КіноТабор

Информация
просмотров : 6221
Инвестиции:
от 400 $
Паушальный взнос:
отсутствует
Роялти:
отсутствует
Дата размещения:
11.02.2022
Сфера деятельности:
Отдых и развлечение
Регион:
Вся Украина

Описание:
Ти бажаєш створити постійно діючий та прибутковий бізнес? Франшиза КіноТабор пропонує тобі стати учасником цього бізнес проекту, заробляти та розвивати кіноіндустрію в своєму регіоні. Надається обладнання, право на показ фільмів та бізнес-модель.
Контакты:
Ольга Нагорная,
директор
+380 63 855 85 76
Для отправки сообщения - зарегистрируйтесь!
Категории бизнеса: Отдых и развлечение
Страна происхождения: Україна
Год начала деятельности: 2022
Минимальная сумма инвестици: 400 $
Максимальнная сумма инвестиций: 2500 $

Описание франчайзера:





Франшиза КіноТабор


КіноТабор – це унікальний бізнес, який полягає у проведені кінопоказів за допомогою пересувного кінотеатру в селах, смт та невеликих містах. Франшиза надає "під ключ" обладнання для пересувного кінотеатру та кафе, забезпечує рекламу, надає ліцензійні фільми та ексклюзивне право їх показу на відведеній території. Бізнес працює цілий рік, у приміщеннях і просто неба, не вимагає великих вкладень зі сторони франчайзі і приносить щоденну радість як глядачам, так і амбасадорам.

Ти отримуєш дохід у вигляді 30% від кожного квитка та 100% від продажу попкорну, напоїв та сувенірних товарів (коміксів, іграшок, плакатів, футболок і т.д). Ти несеш витрати на розхідні матеріали для свого кафе, бензин, мікроавтобус, оплату праці помічника, оренду місця показу (при потребі, частіше це коштує копійки або безкоштовно). Ти повністю самостійний у своїй діяльності і працюєш за гнучким графіком.
Ми надаємо обладнання для показу, ліцензійних фільмів, обладнання для кафе, інструкцію з ведення бізнесу, зовнішню рекламу та уніформу. Ми відводимо тобі ексклюзивну територію, де інші франчайзі не з`являтимуться. Як додаткові послуги, ми пропонуємо рекламну підтримку твоїх кінопоказів (білборди, афіші, флаєри, рекламу в соцмережах) та постачання витратних матеріалів за партнерськими цінами.
Твій бізнес буде пов`язаний з подорожами в межах області, спілкуванням з людьми, оплесками, посмішками, великою кількістю позитиву та створенням святкової атмосфери.
Приготуйся бути шоуменом, бо про наш бізнес постійно пишуть газети та показують телевізійні сюжети.
Це соціально корисний бізнес, який приносить радість кіно на великому екрані до місць, де немає і не буде стаціонарних кінотеатрів, а це 13,9 млн глядачів.
Це мега-рентабельний бізнес, який поки що позбавлений конкуренції та здатний принести 190 000 гривень прибутку на місяць.
Ми надаємо один місяць випробувального терміну "без ризику", щоб ти міг спробувати свої сили.




Перша в Україні мережа пересувних кінотеатрів була створена у 2021 році, коли ідею показувати кіно в селах за допомогою величезних надувних екранів було підтримано Українським культурним фондом, Міністерством культури України, Державним агентством з кіно та приватними інвесторами.

До складу засновників компанії увійшов найбільший виробник надувних конструкцій "Гігантоманія", компанія з прокату аудіо-візуального обладнання "Фрейм рентал" та кінокомпанія "Фан Філмз". Компанія володіє обладнанням для 24 пересувних кінотеатрів та правами на кілька фільмів, один з яких, інтерактивний фільм "За вікном: Українські історії", був знятий ексклюзивно для КіноТабора. Надувні екрани виготовлені спеціально для франшизи, компанії належать права та інші винаходи та ноу-хау.

Компанія активно розвивається та планує швидкий вихід на міжнародні ринки. Скоро Амбассадорам КіноТабора буде надано можливість створювати власні мережі кінотеатрів (майстер-франшизи) та розвивати свій бізнес через мобільний додаток.


Як почати:


• Заповни анкету та з тобою зв`яжеться наш менеджер.
• Пройди співбесіду онлайн та отримай інструкцію та договір.
• Здай іспит на знання інструкції та підпиши договір.
• Отримай обладнання та уніформу.
• Надай нам список перших 10 місць для показу, щоб ми допомогли тобі розігнатися та прорекламуватись.
• Показуй фільми в своє задоволення і надсилай нам відсоток від квитків.





Ми надаємо:


1. Готову модель бізнесу:
Ти отримаєш детальну Інструкцію і Бізнес-план в яких розповідається, як все робити для максимального прибутку. Всі дії практично випробуванні в реальному житті.

2. Технічне обладнання для кінопоказів:
Ти отримаєш все необхідне, щоб почати заробляти показами прямо зараз. Обладнання протестовано і надається без грошового внеску під контракт.

3. Обладнання для Фуд-корту
Ти отримаєш палатку для кафе, розкладний стіл, стільці і нову попкорн машину, щоб пригощати своїх глядачів попкорном і напоями та заробляти на кафе.

4. Рекламну підтримку:
Маркетологи компанії забезпечать рекламу твоїх показів, від білбордів до афіш і інтернет оголошень. Тільки надай розклад своїх показів і глядачі будуть чекати на тебе в усіх місцях.

5. Брендування бізнесу:
Ми надаємо уніформу, рекламні прапори, магнітні наклейки на авто і брендоване обладнання, щоб ти виглядав успішним і професійним.


Що кажуть наші амбасадори


Володимир Нагорний, Амбасадор, Вінницька область

“...Я думав, що буде важко фізично, що нерви. Але це була пригода, яку хочеться повторити. Я поїхав Вінницькою області у тестовому режимі, з дружиною та водієм на бусику. Ми окупили всі наші витрати і заробили вп`ятеро більше. Але головне, ми були як якісь зірки – люди фотографувалися з нами, тиснули руки, дякували. У селах на фільм приходять багато дітей, молоді. А ще за нами ганялися журналісти і приємно було відчувати, що робиш добру справу. Це найкращий бізнес на землі, робиш щось, що реально змінює життя людей на краще”.

Євген Гармаш, Амбасадор, Харківська область

“...У мене було своє кафе, я продавав лимонади на вулиці зі своєї машини. А КіноТабір це як таке ж пересувне кафе, але з величезним екраном та натовпом народу. Мені дозволили продавати і свій лимонад, і попкорн, доки крутиться фільм, виходило свято кіно. Ще звертаються до нас агрохолдинги, підприємства, районні адміністрації, укладають договори на показ “оптом” - теж хороша схема для бізнесу”.


Еще интересные предложения:
Hobby Games
Hobby Games
Smile LAB
Smile LAB

Комментарии
comments powered by HyperComments

Как продать или купить бизнес

Эксклюзивная книга