Настільні ігри підкорюють ринок України

Информация
Настільні ігри підкорюють ринок України

18.01.2021

Той, хто не знайомий з настільними іграми, швидше за все являє їх як дитячу розвагу або щось схоже на «Монополію». Навіть не підозрюючи, що це популярне хоббі, яке стрімко розвивається та йде в ногу з часом. Протягом останніх десятиліть настільні ігри користуються великою популярністю в Європі, США та країнах СНД. А грають в них з однаковим задоволенням дорослі та діти.

Настільні ігри зараз - це величезний і дивовижний світ, в якому знайдеться заняття на будь-який смак і вік: політ в космос, пригода на безлюдному острові, детективне розслідування, дизайн власного будинку або кулінарний поєдинок - ігрова тематика різноманітна та розширюється з кожним роком.

За словами Ігоря Загребіна, директора мережі магазинів настільних ігор Hobby Games в Україні за підсумками 2020 року попит на настільні ігри виріс на 40%. Доки були заборонені заходи, закриті ресторани та припинені покази в кінотеатрах, споживачі шукали нові альтернативи дозвілля. За вартістю квитка в кіно можна придбати гарну настільну гру, яка не один раз збере сім`ю та друзів за столом, відволіче дітей від телефонів, і навіть через багато років залишатиметься актуальною.
 
 
Hobby Games франчайзинг
 

За даними мережі магазинів Hobby Games в Україні за рік було продано близько 35 000 примірників настільних ігор. Замість старих добрих ігор «з дитинства», покупці все частіше віддають перевагу іграм з новими механіками, несподіваними сюжетами та сучасним дизайном. Як відзначають в Hobby Games все більшим попитом користуються ігри TM Hobby World, які представлені варіантами на будь-який смак, вік і гаманець. Зростання продажів ігор цієї торгової марки в 2020 році склало 37% в той час, як зростання інших ТМ настільних ігор - всього 7%. Найбільше користується популярністю ігрова класика: «Мачи Коро», «Каркассон», «Колонизатори», «Манчкин».

Незважаючи на складну економічну ситуацію в світі та в країні зокрема, роздрібні магазини настільних ігор активно відкриваються по всій Україні. Наприклад, в 2020 році було відкрито 4 нових магазини Hobby Games.
 
 
Магазин игр франшиза
 

Обираючи прибутковий бізнес для інвестицій варто звернути увагу на настільні ігри. Ринок ще не переповнений конкурентами, а з досвіду інших країн - популярність цього виду дозвілля буде тільки рости. Наприклад, видавничий холдинг Hobby World активно працює над розширенням ринку шляхом програми франчайзингу Hobby Games, маючи у своїй валізі готові рішення по відкриттю бізнесу з нуля для потенційних франчайзі.

На відміну від багатьох інших пропозицій франчайзингу на ринку України, при відкритті магазину Hobby Games не потрібно оплачувати роялті та паушальний внесок. Крім того, є ряд інших переваг: підтримка партнера на всіх етапах відкриття, невеликі інвестиції від 200 000 грн, швидке відкриття магазину через 1-2 місяці, унікальні методики навчання і мотивації персоналу, різні формати магазинів (від острова до магазину-клубу).

Hobby Games - найбільша мережа магазинів настільних ігор, яка входить до видавничого холдингу Hobby World.  В асортименті магазину налічується понад 5500 настільних ігор та аксесуарів провідних світових брендів. Мережа налічує 135 магазинів в 6 країнах, в Україні вже відкриті 6 магазинів в місті Київ, а також франчайзингові магазини в Дніпрі, Тернополі та Харкові.
 





Как продать или купить бизнес

Эксклюзивная книга